0 Productos

Productos(0)

0-Productos
Betöltés 0.00
Egész szám 0.00
-11 %
Gitár Prewired Kábelköteg Alfa 500K 24mmCserépben, 1 Hangerő, 2 Hangszín 5 Mód Kapcsoló ST Gitár Strat

Gitár Prewired Kábelköteg Alfa 500K 24mmCserépben, 1 Hangerő, 2 Hangszín 5 Mód Kapcsoló ST Gitár Strat

HUF 2786.00
HUF 3132.00
Készleten

Elérhetőség


1 Hangerő, 2 Hangszín/5 Mód Kapcsoló/1 Jack Csatlakozó
Jön a 3 eredeti Alfa edények 2x A500 K, valamint 1x B500 K
Edények bázis arról, 24mm; Tengely átmérő kb 8mm, valamint tengely hossza körülbelül 18mm
Minőségi kábelkorbács a legtöbb Humbuckers pickupok kombináció, nem rosszabb, mint Kábelköteg készült olcsó gyárak
Kérjük, forduljon a helyi luthiers ha nem tudod, hogyan kell telepíteni a Kábelköteg
Kábelköteg Készlet x 1
Fizetési kell kapott követő 7 napon belül aukció vége lett. küldünk, amint lehetséges fizetés után.
Szállítás 2 munkanapon belül . A legtöbb elem keresztül szállítják rendes gazdaság Levegő Post nélkül nyomkövető referencia, ha azt szeretné, hogy adjunk egy nyomkövető utalás a csomag, további $4.00 szükség lesz a szállítás. Kérjük, fordítson nagy figyelmet arra, hogy ez a kifejezés a vásárlás előtt.
Mi nem fogadja el kombinálni szállítás. Ha azt szeretné, hogy kérje nagykereskedelmi idézet, akkor kérjük lépjen velünk kapcsolatba, hogy erősítse meg a szállítási díjakat az első.
A vám, adók, díjak nem szerepelnek a tétel árát, illetve a szállítási díjat. Ezek a díjak a vevő ' s a felelősséget. Kérjük, ellenőrizze, hogy az ország vámhivatal meghatározni, hogy mi ezeket a további költségek előtt licitálás/vásárlás.
Mi lesz a hajó, hogy a cím során megadott pénztár folyamat, sokkal inkább, mint a Pay Pal szállítási címet.
Ez egy nemzetközi post Kínából Világszerte.A normális szállítási idő 10-20 munkanap az Egyesült Államokban pedig 15-25 munkanap hogy más országok, kérjük, nagylelkű értem.
Ellenőrizze a rendelését azonnal megkapja őket. Összes követelés (sérült, hiányzó vagy rossz elemek) kell benyújtani számított 7 napon belül megkapja őket.
Hibás Sorrendben :
Ha a parancsot kapott egy gyári hiba, kérjük, írjon nekünk képeket a hibás elemet, azonnal. Meg kell, hogy küldje vissza a hibás részt, mielőtt a hajó, hogy a csere. Amint megkapjuk a hibás részt, illetve vizsgálja meg, majd egy csere úton.
Sérült áthaladó :
Vizsgálja meg a csomag(ok), mielőtt elfogadni. Ha bármilyen sérülést és/vagy a bizonyíték, hogy illetéktelen beavatkozás a külső csomagoláson meg KELL győződnie arról, hogy a szállítási személy tudomásul ezt a kárt a küldemény átvételét. Ha már biztos, hogy a megjegyzés a kárt a küldemény átvételét, mondja a szállítási sofőr, hogy nem fogadod el, hogy a sérült a csomag, akkor azonnal lépjen kapcsolatba velünk. Amint erősítse meg, a fuvarozó, majd egy csere úton.
Hiányzik A Parancsot :
Ha kapott egy részleges érdekében, azonnal lépjen kapcsolatba velünk. Ebben az esetben, kérjük, írjon nekünk képeket a részleges parancsot kapott. Amint erősítse meg a szállítási dept., szerzünk egy csere úton.
Rossz Parancsot :
Ha megjelenik egy olyan elem, amely nem megrendeli, azonnal lépjen kapcsolatba velünk. Ebben az esetben, kérjük, írjon nekünk képeket a tétel kapott. Amint erősítse meg a szállítási dept.

Az áru paraméterei

Márka Név:
KAISH
Típus:
4,0

Jobban tetszik neked