0 Productos

Productos(0)

0-Productos
Betöltés 0.00
Egész szám 0.00
8Bitdo USB, Vezeték nélküli Bluetooth-Adapter számára Windows, Mac, Raspberry Pi & Nintendo Kapcsoló Támogatja a PS3 Xbox Vezérlő Kapcsoló

8Bitdo USB, Vezeték nélküli Bluetooth-Adapter számára Windows, Mac, Raspberry Pi & Nintendo Kapcsoló Támogatja a PS3 Xbox Vezérlő Kapcsoló

HUF 5397.30
Készleten

Elérhetőség

A termék Játszani a 8 Bitdo Szabályozók, vezeték nélkül, a Windows Pc, Mac, Raspberry Pi, laptopok, táblagépek, még a Nintendo Kapcsoló.
Használható 8 Bitdo Szabályozók, Nintendo Switch Pro, Nintendo Kapcsoló Joy-cons, PS4, PS3, Wii Mote, Wii U Pro többet. Működik a kontroller kompatibilis játékok vagy a szoftver.
Egyszerűen kötődik az Adapter a Vezeték nélküli Vezérlő lehetővé teszi, hogy ugyanazt a vezeték nélküli tapasztalat használnak, hogy minden a legjobb platform.
Vezeték nélküli, bluetooth, nincs lag.
Támogató Firmware frissítés a jövőben. Termék leírás
Csomag tartalma : 1 DB X 8 Bitdo USB Vezeték nélküli Vevő a Termék leírása Játszani a 8 Bitdo Szabályozók, vezeték nélkül, a Windows Pc, Mac, Raspberry Pi, laptopok, táblagépek, még a Nintendo Kapcsoló. Használható 8 Bitdo Szabályozók, Nintendo Switch Pro, Nintendo Kapcsoló Joy-cons, PS4, PS3, Wii Mote, Wii U Pro többet. Működik a kontroller kompatibilis játékok vagy a szoftver. Egyszerűen kötődik az Adapter a Vezeték nélküli Vezérlő lehetővé teszi, hogy ugyanazt a vezeték nélküli tapasztalat használnak, hogy minden a legjobb platform. Vezeték nélküli, bluetooth, nincs lag.
Támogatja az Xbox Egy S/X Bluetooth vezérlő Az USB Adapter kompatibilis az Xbox Egy S/X Bluetooth vezérlő most.
Kérjük, frissítse a legújabb firmware-t, hogy V1.13.

Az áru paraméterei

Típus:
Gamepad
Csomag:
Igen
Modell Száma:
83DA
Márka Név:
8Bitdo
Nintendo Modell:
Nintendo Kapcsoló
Interfész Típusa:
USB
Kompatibilis Márka/Modell:
Nintendo

Jobban tetszik neked