0 Productos

Productos(0)

0-Productos
Betöltés 0.00
Egész szám 0.00
-10 %
(A B2005 PLUSZ,B3000PLUS) Bal & Jobb Kerék Szerelvény Robot Porszívó, 1 Csomag Tartalmaz 1*Bal Kerék + 1, Jobb Kerék

(A B2005 PLUSZ,B3000PLUS) Bal & Jobb Kerék Szerelvény Robot Porszívó, 1 Csomag Tartalmaz 1*Bal Kerék + 1, Jobb Kerék

HUF 11907.00
HUF 13230.00
Készleten

Elérhetőség


(A B2005 PLUSZ,B3000 PLUS) Bal & Jobb Kerék Szerelvény Robot Porszívó, 1 Csomag Tartalmaz 1*Bal Kerék + 1, Jobb Kerék
Eladjuk a tartalék alkatrészek a robot, ha nem találja a tartalék alkatrészek, pls, ne habozzon kapcsolatba lépni az usa-ban.
Termék neve : Bal & Jobb Kerék Szerelvény Robot Porszívó B2005 PLUSZ ,B3000 PLUS(Vízzel a Tartályt, a Nedves, mind a Száraz, Felmosás) , a Kerék Motor Belül
Nagyon Fontos :
a kerék szerelvény csak öltönyt B2005 PLUSZ,B3000 PLUS (Vízzel a Tartályt,a Nedves, mind a Száraz Felmosás).
Mi van a csomagban?
Bal Kerék Szerelvény x 1db
Jobb Kerék Szerelvény x 1db
Megjegyzés : a bal kerék szerelvény csak öltönyt B2005 PLUSZ (Vízzel a Tartályt,a Nedves, mind a Száraz, Felmosás), kérjük, tekintse meg a képek B2005 PLUSZ (Vízzel a Tartályt,a Nedves, mind a Száraz Felmosni) a következőképpen :
Szállítás (Nagyon Fontos)
Ha úgy dönt, China Post Air Mail, néha, mi lesz, hogy szállítmány által Hong Kong Post Air Mail,Singapore Post,Svájci Post szerint a tényleges helyzet. Kérjük erősítse meg, hogy ön elfogadja, ezt még a vásárlás előtt.
Jótállás tekintetében a tételek (kivéve, ha az másképp rendelkezik) biztos, hogy vadonatúj, végzett teljesen legalább 12 hónap garancia. A jótállási időszak alatt, ha bármilyen probléma történik, mivel a minőségi ok, legyen együttműködő, hogy a képeket vagy videókat a probléma, küldd el nekünk ellenőrzésére. Megerősített termék hibás, a jóváhagyási, küldünk neked alkatrészeket díjmentesen. Fogjuk viselni a szállítási díjat.
Visszajelzés & Kapcsolatba lépni Velünk, Ha bármilyen kérdése van, kérjük, írjon a szolgáltatás szakemberei. Válaszolni fogunk önnek AZONNAL. Ha nincs válasz, hogy 24 Órán belül során munkanapon belül, kérjük ellenőrizze a spam a postaládában. Nagyra értékeljük a POZITÍV visszajelzést. Kérjük, NE hagyják negatív vagy semleges visszajelzést, anélkül, hogy segítséget kér. A célunk az, hogy a Felső Szinten Ügyfélszolgálat, általában akkor mi megpróbáljuk a lehető legjobban megoldani minden problémát.
Szállítás (Nagyon Fontos) 1. Ha úgy dönt, IML, néha, mi lesz, hogy szállítmány a PÓNI, orosz Post szerint a tényleges helyzet. 2. Ha úgy dönt, PÓNI, néha, mi lesz, hogy szállítmány által IML, orosz Post szerint a tényleges helyzet. 3. Ha úgy dönt, EMS, néha, mi lesz, hogy a szállítás a DHL,UPS,a Fedex,a TNT,SF Express, Singapore Post szerint a tényleges helyzet. 4. Ha úgy dönt, DHL, néha, mi lesz, hogy a szállítmány az EMS,UPS,a Fedex,a TNT,SF Express, Singapore Post szerint a tényleges helyzet. 5. Ha úgy dönt, a Fedex, néha, mi lesz, hogy a szállítmány az EMS,DHL,UPS,TNT,SF Express, Singapore Post szerint a tényleges helyzet. Kérjük erősítse meg, hogy ön elfogadja a fenti mielőtt vásárolni.
Jótállás tekintetében a tételek (kivéve, ha az másképp rendelkezik) biztos, hogy vadonatúj, végzett teljesen legalább 12 hónap garancia. A jótállási időszak alatt, ha bármilyen probléma történik, mivel a minőségi ok, legyen együttműködő, hogy a képeket vagy videókat a probléma, küldd el nekünk ellenőrzésére.

Az áru paraméterei

Típus:
Porszívó Alkatrész
Modell Száma:
Kerék Szerelvény B2005 PLUSZ
Porszívó Típus Rész:
kerekek
kerék szerelvény származási hely :
Guangdong
kerék szerelvény ruha robot modellek:
B2005 PLUSZ,B3000PLUS

Jobban tetszik neked