0 Productos

Productos(0)

0-Productos
Betöltés 0.00
Egész szám 0.00
-6 %
Állandó chip HP940 HP940XL HP 940 HP Officejet Pro 8000(CB092A)/8000 Vezeték nélküli/8500 All-in-One Nyomtató(CB862A)

Állandó chip HP940 HP940XL HP 940 HP Officejet Pro 8000(CB092A)/8000 Vezeték nélküli/8500 All-in-One Nyomtató(CB862A)

HUF 2411.00
HUF 2565.00
Készleten

Elérhetőség


Állandó chip HP940 HP 940 XL
Patron model no : A HP940
Chip : show tinta szint chip
(Csak kérlek, kövesd az eredeti patron modell venni a chips.)
HP nyomtató modellek :
A csomag tartalma : 1db a HP940 BK állandó chip 1db a HP940 C állandó chip 1db a HP940 M állandó chip 1db a HP940 Y állandó chip
1 SET 4 DB Figyelmet : 1. Akkor telepítse ezt a chip Újratölthető tintapatron vagy CISS rendszer (használja a kétoldalas ragasztó stick chip patron) 2. Az újratölthető tintapatron felhasználók : Kérjük, győződjön meg arról, hogy a tinta cartrdge mindig tintát, Utántöltő tinta, amikor a tinta a patronban megmaradt 10-20%, addig nem, amíg 100% - ban üres, vagy a chip lesz zárva örökre, nem használhatja fel újra. Kérjük, vegye figyelembe, hogy ez. Ezért azt javasoljuk, hogy a felhasználók ellenőrizze tinta szint egy vagy két alkalommal minden fél hónapban szerint a nyomtatási feladat mennyiségben. 3. A chip élete vége lesz, ha tintapatron kifogyott a tinta.
A Vásárlók Megjegyzés :
1. Minden terméket szállított, majd látható képek lehetnek kisebb eltérések (termék tétel, címke, csomagolás). A képek csak tájékoztató jellegűek, de a szállított termék, vagy A+ osztályú minőségi szint, 100% - ban garantált ellen anyagok, illetve a kivitelezés.
2. Amikor megvásárolja a rend tőlünk, kérjük, ellenőrizze, hogy a patron modell száma megegyezik(oem kód) használja, az a nyomtató, mert a patron chip nem azonos a különböző piaci bár a nyomtató szám lehet azonos
3. Kérjük, töltse ki a teljes szállítási cím, megfelelő telefonszám annak biztosítása érdekében, időben történő szállítás a megrendelés
4. Minden vásárló orosz Föderáció kell töltenie a teljes neve, vagy, hogy nem lehet tudni, hogy megkapja a parancsot. GYIK :
K : Amikor nyomtatni egy lapra, a színek nem pontosan egyeznek azzal, amit jelenik meg a képernyőn.
Eltérő monitor drivers fog némileg eltérő színek, ezért a szín jelenik meg a képernyőn mindig kissé más, mint az is, hogy a nyomtató.
Megpróbálhatod, hogy megfeleljen nekik, de minden program használ egy kicsit más vezető, ezért minden színösszeállítás egy kissé más.
Kérdés : hányszor lehet egy újratölthető patron újratölteni?
A legtöbb patronokat, ha kizárólag jó állapotban (ha a nyomtatófej nem karcos, eldugult vagy kimaradt, hogy száraz, chips ok), lehet tölteni sokszor.
K : Miért nem kinyomtatott kép után újratöltés a patron?
A levegő lehet, hogy blokkolja a fúvókák vagy nincs elegendő tintát, hogy elérje a fúvóka. Lásd a felhasználói útmutató újratöltés eljárás. Fontos, hogy alkalmazza a pumpa, majd nyomja meg legalább 3 alkalommal, amíg egy csepp tinta eléri a nyomtatófej fúvóka. Törölje a felesleges cseppek óvatosan használja a zsebkendőt, hogy felszívja a felesleges festék körül a tinta aljzatba.
Q : Mi az, kompatibilis tintapatronok meg miért vetted?
A patronokat új, zárt, dobozos egy 3rd party gyártó. Találkoznak, vagy haladhatja meg az EREDETI márkájú patronok ár töredékéért.

Az áru paraméterei

Típus:
Patron Chip
Kompatibilis Márka:
HP Laserjet
Szerkezet:
Külön Patron
Alkalmazható Berendezések:
Nyomtató
Márka Név:
YOTAT
Modell Száma:
a hp 940
A Modell Nem:
A hp940

Jobban tetszik neked