0 Productos

Productos(0)

0-Productos
Betöltés 0.00
Egész szám 0.00
CubieAIO A20 Egy MiniPC DOBOZ 7LCD nyílt forráskódú Android Linux UART x4 USB x6 Allwinner A20, KAR BEMUTATÓ TÁBLA

CubieAIO A20 Egy MiniPC DOBOZ 7LCD nyílt forráskódú Android Linux UART x4 USB x6 Allwinner A20, KAR BEMUTATÓ TÁBLA

HUF 34830.00
Készleten

Elérhetőség


Cubie AIO-A20 egész eszköz nyílt forráskódú Egy Mini beágyazott számítógép főleg célok sok Android & Linux ipari alkalmazások. Ez a készülék egyesíti a számítógép funkciók interfészek egy nagyon kis méretű, még akkor is, beleértve a fogadó, a kijelző, érintőképernyő. Ez lehet használni, mint egy végtermék egy csomó számítástechnikai, illetve ellenőrző alkalmazások minden iparágban. Azért, mert a nyílt forrás stratégiát, az emberek lehet használni, mint egy fejlesztési tanács, mind a forráskód, dokumentumok, valamint megbeszélhetik, hogy a műszaki problémák a fórumokon. De azon túl, hogy a legtöbb innovatív projektek könnyen megvalósítható alapján, mivel Cubie AIO-A20 fő tábla célja egy kis számítási modul, amely nevű Einstein-A20. Einstein-A20 egy független piacképes termék Cubie Tech cég, hogy ezen a ponton, Cubie AIO-A20, valójában egy hivatalos tervezési példa a számítási modul felhasználók számára. Reméljük, hogy a fejlesztők listáját a termékek rövid idő alatt a támogatás ennek a megoldásnak.
( ha nem kell a kijelző, érintőképernyő, a fém az esetben,kérjük, Kattintson )
· All Winner SOC A20, KAR® Cortex™-A7-es Dual-Core,KAR® Mali400 MP2 Megfelel Open GL ES 2.0/1.1
· 1 GB DDR3 @480 MHz (960 MTPS), 1 GB Alapértelmezett
· HDMI&VGA 1080 [email protected] Hz kijelző kimenet
· 100 M/1000 M Ethernet RJ45
· Wifi+BT 4.0 vezeték nélküli kapcsolat a külső antenna
· SATA 2.0 interfész-támogatás MSATA
· Támogatja a 3 G/4 G mini PCIE modul adatkommunikációs
· Tárolási megoldás van : a 4 G TSD / 8 GB emmc (Alapértelmezett)
· 6 x USB HOST, 1 x OTG, 1 x Toslink (SPDIF Optikai), 1 x IR, 2 x Led, 1 x Fejhallgató, valamint Micin jack, 3 x gombbal
· Teljesítmény : DC5 V @ 4 A, támogatja a Valós idejű Óra akkumulátor
· 54 kiterjesztett csapok, beleértve UART, Line IN, Mic In, PWM, Alacsony Felbontású ADC, SPI, I2 C, LCD, GPIO, CCIR656, MIPI_CSI, I2 S..
Cubie Board nyílt forráskódú hardver, amely könnyen használható nyílt forráskódú hardver/fejlesztési tanács, hogy megfeleljen a Diákok, a Fejlesztők, a Kockák, Döntéshozók..A design célja nem csak a könnyen kialakulhat, de az is könnyen használható. Cubie AIO-A20, a 3. írja be a termék a Cubieboard sorozat Cubietech Korlátolt felelősségű társaság. Közben üzemeltetési időszak Cubieboard2, valamint Cubie Board3, azt találtuk, hogy Allwinner az A20-as lapkakészlet egy nagyon jó SOC-a nyílt forráskódú hardver, mind a fejlesztési igazgatóság követelményeknek. Ezért úgy döntöttünk, hogy tervezzen egy új tábla formában, amely több nagy teljesítményű funkciók, kényelmesebb, tömeges termelés hatékonyabb terminál használata. Cubie AIO-A20 egy új testület modell elfogadja a Allwinner A20-as SOC alapján core-tábla felépítése. A mag-testület nevű Einstein-A20, illetve el lehet adni, külön-külön. Ez egy nagyon könnyen használható, olcsó termék. Annak érdekében, hogy egyértelmű a használata, úgy döntöttünk, hogy egy teljes körű alkalmazás tervezési példa erre.

Az áru paraméterei

Felület:
4 x USB2.0,HDMI/RCA Kimenet,TF Kártya Támogatás,SATA,USB OTG
Tüntettem Funkció:
Bluetooth,10/100/1000Mbps,WiFi 802.11 b/g/n,IR Vevő
Bemutató Tábla Típusa:
kar
Memória Kapacitás:
1GB
ROM Kapacitás:
8GB
Processzor Márka:
Allwinner
Márka Név:
smartfly
Modell Száma:
CubieAIO-A20 doboz
UART(TTL RS232):
4
USB HOST:
6

Jobban tetszik neked