0 Productos

Productos(0)

0-Productos
Betöltés 0.00
Egész szám 0.00
4db Tű/Koreai+1db Horog Arany Vásárlás Szellőztető Tű Meghatározott Eszközöket, Hogy egy Személyes Teljes Csipke Emberi Paróka, Napi Használatra

4db Tű/Koreai+1db Horog Arany Vásárlás Szellőztető Tű Meghatározott Eszközöket, Hogy egy Személyes Teljes Csipke Emberi Paróka, Napi Használatra

HUF 2157.30
Készleten

Elérhetőség

1. Oroszország hogy megkapja a teljes nevét, kérjük, erősítse meg a fogadó nevét. 2. mert kézi mérés, a mérete lesz, 1-3 cm-es hiba. 3. összes kép természetbeni lövés, textúrák, képek 98% - ban megegyezik. 4. Felvételi fény, szög, illetve színes kijelzők, fizikai, mind a fotók talán néhány különbség!
Hogyan lehet egy személyes parókát a mindennapi használat során.
Színház, film, paróka, egy kicsit másképp.
1.Mérése után a fejem egy paróka, vagy parókát a mérések át paróka blokk. A
pamut szalagok szögezték a paróka blokk segítségével a measurments. 2. Egy nedves pamut csipke alakú, a paróka blokk. 3. A csipke áll rendelkezésre, a sok színben, s méretben. 4. Most a paróka alapítvány történik meg lehet kézzel varrott, vagy egy gép. Próbáltad beállítani, ha szükséges. 5. Az ügyféllel tárgyalni a kívánt frizura, hosszú, színes, curliness, vastagság stb. Ez az, hogy a lehető legjobb eredményt. 6. Mi kizárólag valódi haj lehetőleg Európai. 7. A vágva a haja rendezve egy hackle. 8. A haja rendezett, majd behúzzák hosszúságú tárolására. Nagyon alaposan tisztítani, mielőtt használják. 9. A haja közé helyezett két rajz szőnyeg pedig készen áll a használatra. 10. Ha így paróka használjuk a szellőztető tű. A méret a tű határozza meg, hogy hány hajszál ou egy csomót. 11. A szellőztető mindig kezdte a nyak területén. 12. A csomót kan össze, hogy egy szőnyeget a csomót. A haj van hajtva a gyökér vége így tesz a hurok. 13. A tű venni a csipke, megragadja egy pár szál haja van, hogy húzzák vissza a csipke. 14. Mindig két kézzel egyszerre, hogy a haj feszült. 15. Lehet, hogy egy egyszerű tudja, vagy egy dupla csomót. A képen látható dupla csomót, hogy megtörtént kétszer is. Ezt a vastagabb csipke, hogy egy kicsit rugalmasabb, úgynevezett filet csipke. 16. Nagyon fontos, hogy közel a csomót. Ehhez mindig megtartja a haj feszített az ujjaid között.
17. Az egész haját húzta keresztül a hurkot, amíg a csomó befejeződött. 18. Egy parókát használ egy finom pamut csipke, vagy monofil. A képen egy pamut csipke a nylon szalag segíteni, hogy ne alakja után sem lett vizes. 19. Elkezd árukapcsolás a paróka, a vissza a szalagot, majd a munka az utat oldalról dupla csomóval. 20. A csipke része a paróka csak egyetlen csomóval. A szellőztető segítségével történik mind a hat irányban, a csipke, hogy egy természetes haj. Fontos, hogy a gyökér vége haj, nagyon rövid, így a paróka nem túl vastag. 21. Akkor fejezzük be azzal, hogy az örvény, majd az elválás. Az utolsó lépés az, hogy a paróka vissza szőrös belül, a széle szalagok, akkor nem fogják megmutatni. 22. Mikor kész vagyunk, varrjuk be acél rugó körül a templomokat, nyakán, homlokán, így illeszkedik szépen. 23. A frizura, a formák, a víz pedig hagyni kell megszáradni. Ezt követően vágjuk nagyjából. 24. Most itt az ideje, az utolsó szerelvény az ügyfél, Ha minden rendben van vágni a haját még egyszer befejezni a szállítás. A várható élettartama, kézzel készült paróka, hosszú.

Az áru paraméterei

Elem Típusa:
Hook Tű
Anyag:
réz tartó+rozsdamentes acél tű
Mennyiség:
4 Tű+1pcHook
Modell Száma:
szellőztető tű
Méret:
12.5cm
Kötőtű:
1-1 1-2 2-3 3-4

Jobban tetszik neked