0 Productos

Productos(0)

0-Productos
Betöltés 0.00
Egész szám 0.00
10DB HX711 Dual-csatorna, 24 bites AD Konverzió Súlya Érzékelő Modul Fém Összerezzent

10DB HX711 Dual-csatorna, 24 bites AD Konverzió Súlya Érzékelő Modul Fém Összerezzent

HUF 4860.00
Készleten

Elérhetőség

Megjegyzés : Kedves barátom, ha a rendelés több, mint $5, a vatera piacterén nem teszi lehetővé küldünk által nem áll rendelkezésre követés információk szállítási módot (mint a China Post Rendes Kis Csomag Plusz, 4 PX Singapore Post-OM Pro). Ezért kérjük válasszon China Post légipostai ha a rendelés több, mint $5. Vagy pls ossza szét a rendet, akkor küldje több mint 2 parancsot, győződjön meg róla, minden annak érdekében, hogy kevesebb, mint $5. Ha nem fogadod el, pls ne vegyél, nem Vagyunk hajlandók szállítás. Köszönöm a támogatást, jó vásárlást. Kérjük, vegye figyelembe : Ha úgy dönt, China Post Rendes Kis Csomag Plusz,a követési adatokat csak azt mutatja, hogy a rendelés oldalon nem egy nyomon követési számot.Ha szeretné figyelemmel kíséri az egész árutovábbítási eljárás,kérjük, válasszon más szállítási módot, mint a China Post Regisztrált Air Mail. Mi nem fogadja el, vita, ha youchosen China Post Rendes Kis Csomag Plusz, kérdezd meg a követési számot.
Modul kimutatási módszer :
1, a kezdeti gyors ítélet : húzza ki a modult a vezetékeket, csak a modul tápegység 5v (a tvk akkor +5 v, gnd föld), majd a modul ck port földi rövid, majd kipróbálni a földre feszültség, kell arról, hogy a 4,5 v, akkor mért CSINÁLNI / RX port földi feszültség, kell 0v, vagy akkor, ha a feszültség következetes, jelezve, hogy a modul 99% - ig normális.
2, a tisztesség, a vizsgálat, hogy meghatározza : a boltban, hogy biztosítanak egy teszt áramkört, hogy egy áramkör a 89c51 mikrokontroller égett be a boltba, hogy biztosítja a hex teszt programot, majd használja a soros kábel segítségével csatlakoztassa a számítógépen futtassa a soros asszisztens a számítógép kaphatunk a vizsgált áramkör kiadott, az olvasási jelentés, az olvasás normális, jelezve, hogy a modul normális. A teszt táblázatban.
Modul üzemi feszültség : 4.8-5.5 v
Tipikus jelenlegi 1.6 anya
Mennyiség : Hossz 2.9 cm * Szélessége 1,7 cm * Magasság 0.4 cm
J1 jumper mögött a modul HX711 chip adatok kimeneti teljesítmény 80hz / 10hz ch irodában.J1 Open áramkör, a kimeneti mértéke 80hz, amely 80% második átalakítás, J1 rövid, a kimeneti mértéke 10hz.
● Fém pajzs, erős anti-interferencia, fenntartva cpu (STC15 F104) hely, egyéni-frissítés másodlagos fejlemény.
● Két választható differenciál-bemenetek
● On-chip alacsony zajszint programozható erősítő a választható nyereség 32, 64, illetve 128
● On-chip feszültség szabályozó áramkör lehet közvetlenül a külső érzékelő chip A / D átalakító energia szolgáltatására
● On-chip óra oszcillátor, anélkül, hogy bármilyen külső eszközt, ha szükséges, nem is egy külső, kristály vagy óra
● Teljesítmény automatikus reset áramkör
● Egyszerű, digitális vezérlés, mind a soros kommunikáció : minden bemeneti által a pin-kódot, a chip-nyilvántartás programozás nélkül
● 10 Hz vagy 80 Hz kimeneti adatátviteli sebesség választható
● Szinkron elnyomása 50 Hz, illetve 60 hz áramellátás interferencia
● Áramfelvétel (beleértve a tápegység áramkör) :
Tipikus üzemi áram :
● Üzemi feszültség tartomány : 2.

Az áru paraméterei

Márka Név:
SZFYDOSH
Állapot:
Új
Típus:
Nyílt forráskódú hardver
Alkalmazás:
funkcionális modul

Jobban tetszik neked