0 Productos

Productos(0)

0-Productos
Betöltés 0.00
Egész szám 0.00
50A 1000W 24V szél napenergia hibrid vezérlő LCD Szél 600W, valamint 400W napelemek Gazdasági napszél Hibrid Vezérlő

50A 1000W 24V szél napenergia hibrid vezérlő LCD Szél 600W, valamint 400W napelemek Gazdasági napszél Hibrid Vezérlő

HUF 22364.10
Készleten

Elérhetőség


Csomag :
1. 1db 600 W szél,400 W napelemes Hibrid Vezérlő
2. 1db használati útmutató
Jellemzők :
1. Az intelligens tervezés tömör szerkezet, irányítás erős, stabil teljesítmény, biztonság, illetve a megbízhatóság a termékek.
2. Fokozza a töltés funkció, hogy megoldja az alacsony töltés hatékonysága miatt az alacsony szélsebesség(testre kell szabnia)
3. Használja PWM lépés kevesebb ürítés módja
4. LCD kijelző, akkumulátor feszültség, áram
5. Professzionális digitális intelligens vezérlés.
6. Tökéletes védelem
Védeni funkció
Védeni funkció
Irányban
Megjegyzés
Napenergia anti-anti-díj
Mivel a gyenge fény az éjszakában, az akkumulátor feszültsége magasabb lehet, mint a terminál feszültség a napelem tömb. Az adatkezelő az anti töltés védelme érdekében az akkumulátor töltése a napelemek
Akkumulátor fordított védelme
A vezérlő nem működik, nem jelenik meg, ha az akkumulátort csatlakoztassa fordított
Normál működés után jó kapcsolatban
Nyitott áramkör védelem
Hosszú idő után használja, az akkumulátor nyitott vagy rossz érintkezés bekövetkezhet. A vezérlő képes megvédeni a készülék maga után akkumulátor nyitott áramkör történt.
Ellenőrizze a vonal kapcsolat rendszeresen
A túlzott feszültség, át - a szél sebessége, vagy túlterhelés-védelme
A nagy szél, vagy feszültség állam.A vezérlő automatikusan elindítja fékezési funkció annak érdekében, hogy megvédje a ventilátor, valamint az akkumulátor. A vezérlő automatikusan levágja az áramkört, ha túlterhelés
Hasznosíthatósági ellenállás lehet használni a hálózat átalakítása
Vezérlőpult leírás
LCD : Ha az adatkezelő üzemképes állapotban van, LCD kijelző, akkumulátor feszültség, így a felhasználók, hogy az akkumulátor feszültsége állomás közvetlenül szerint az akkumulátor feszültsége, hogy állítsa be a méretet a terhelés, illetve a felhasználás.
Következő sorrendben :
1. Nyissa meg a csomagolást, hogy ellenőrizze, hogy a készülék nem sérült-e.
2. Kérjük, telepítse az adatkezelő a megadott helyre.(MEGJEGYZÉS : A szükséges telepítési hely telepítési helyen kell tartani, hogy biztosítsák a normális hűtés a vezérlő, majd telepítse a vezérlőt használ a környezeti hőmérséklet nem haladhatja meg a működési hőmérséklet-tartomány)
3. Kérjük, használja a multi-strand szigetelt rézdrót. Először határozza meg, hogy a vezeték hossza, hogy csökkentse az elektromos veszteséget abban az esetben kell biztosítani, a telepítés helyét, majd válassza ki a vezeték mérete összhangban a követelmény.
4. Használja réz kábel hossza nem haladhatja meg az 1 M téren nem haladhatja meg a 4 Négyzetméter mm, csatlakoztassa az akkumulátort az akkumulátor-kivezetését a hátsó panel, több figyelmet megkülönböztetni a pozitív, mind a negatív. Kérjük, csatlakoztassa a vezetéket a hátsó panel akkumulátor terminál első csatlakoztassa az akkumulátort. (MEGJEGYZÉS : Bár vannak anti-fordított védelem, de még mindig nem az akkumulátor fordított!)
5.

Az áru paraméterei

Névleges Feszültség:
24v
Modell Száma:
YS2460
is_customized:
Yes
Alkalmazás:
Szél Vezérlő

Jobban tetszik neked